TRAŽILI STE LISICU, NAIŠLI STE NA VUKA: Vulin - Ovo je pobeda Srbije, svoju politiku da uskladimo sa rezultatima glasanja

Novosti online

23. 05. 2024. u 18:09

POTREPDSEDNIK Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin rekao je nakon usvajanja rezolucije da je za nas Srbe ovo dan ponosa i dan posle koga treba da svoju politiku uskladimo sa rezultatima glasanja.

ТРАЖИЛИ СТЕ ЛИСИЦУ, НАИШЛИ СТЕ НА ВУКА: Вулин - Ово је победа Србије, своју политику да ускладимо са резултатима гласања

Foto Tanjug

- Tražili ste lisicu, naišli ste na vuka. Nemačka, SAD i njihove kolonije su mislile da su Srbi lak plen. Od zemalja koje su ratovale protiv Srba očekivao sam da nas bolje poznaju i više cene. Silu su pokazali, ali istinu nisu ubili. Više zemalja članica UN  nisu podržale rezoluciju, nego što jesu. Ovo je pobeda Srbije, njenih iskrenih prijatelja i pobeda neverovatne upornosti i čelične volje predsednika svih Srba Aleksandra Vučića, rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, istorija nepogrešivo bira ko će je činiti, a Srbi ko će ih voditi.

- Za nas Srbe ovo je dan ponosa i dan posle koga treba da svoju politiku uskladimo sa rezultatima glasanja. Svako nam je rekao šta misli o nama, mi Srbi sami biramo prijatelje, ali nas i neprijatelji sami izaberu", poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin nakon izglasavanja sramne rezolucije o Srebrenici u Skupštini Ujedinjenih nacija.

BONUS VIDEO: ZVONE ZVONA SA SRPSKIH HRAMOVA: Molitva za spasenje srpske države i naroda uoči glasanja u UN

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovog leta pravac na Kipar - NIKAD JEFTINIJE!