"NAŠ PREDSEDNIK DANAS STOJI KAO GLAS SVIH NAS" Đedović Handanović: Danas je istorijski dan za Srbiju

Novosti online

23. 05. 2024. u 12:00

MINISTARKA rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović poručila je da je danas istorijski dan za Srbiju, za našu prošlost i budućnost.

НАШ ПРЕДСЕДНИК ДАНАС СТОЈИ КАО ГЛАС СВИХ НАС Ђедовић Хандановић: Данас је историјски дан за Србију

Foto: Ministarstvo energetike

- Glasanje u UN o rezoluciji o Srebrenici nosi sa sobom težinu koju ne smemo ignorisati. Srpski narod nije genocidan. Mi smo narod koji se vekovima borio za svoju slobodu, ali i za slobodu čitavog evropskog kontinenta. Istorijske činjenice iz I i II svetskog rata, ali i bliske istorije, koje niko ne može ignorisati iako mnogi to danas čine, to potvrđuju. Zato je važno da nastavimo da se zalažemo za istinu i pravdu, a na tom putu uživamo podršku svih slobodumnih naroda - objavila je ministarka na svom Instagram nalogu.


- Naš predsednik danas stoji kao glas svih nas boreći se protiv stavljanja žiga genocida na sve Srbe. Njegova borba nije samo politička, već je moralna i etička, za očuvanje dostojanstva i ponosa svih Srba. Ovo je trenutak da pokažemo svetu ko smo – narod koji teži miru, pravdi i zajedničkoj budućnosti, ne umanjujući ničije žrtve, ali braneći svoj obraz i čast kao što smo to činili vekovima. Danas je dan kada stojimo zajedno. Da ne zaboravimo prošlost i da gradimo bolju budućnost za nas i našu decu. Živela Srbija - zaključila je Đedović Handanović.

BONUS VIDEO: MI NISMO GENOCIDAN NAROD: Pamtimo - Ponosna Srbija i Srpska

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!