"ZA NAS BAŠ KAO DA JE VIDOVDAN" Vučićeva poruka iz NJujorka - Sutra će se sve videti, i ko su nam prijatelji, i ko su nam lažni prijatelji

Novosti onlajn

22. 05. 2024. u 20:26

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Njujorka video-porukom uoči glasanja o sramnoj rezoluciji o Srebrenici.

ЗА НАС БАШ КАО ДА ЈЕ ВИДОВДАН Вучићева порука из Њујорка - Сутра ће се све видети, и ко су нам пријатељи, и ко су нам лажни пријатељи

Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeavlaži

"Sutra je 23. maj, nije Vidovdan, ali za nas biće baš kao Vidovdan. Sutra će se sve videti - videće se i ko su nam prijatelji i ko su lažni prijatelji i ko su oni koji nam nikada nisu bili prijatelji", navodi Vučić u video-poruci. 

"Naravno, biće mnogo licemerja, biće mnogo neistina, biće mnogo svega na šta smo odavno naučili - o kojima će oni koji sve čine protiv Srbije da nam objašnjavaju da u stvari sve to čine upravo zbog Srbije jer mnogo bolje nego mi razumeju naše interese u budućnosti", ističe Vučić. 

"Za mene težak dan. Svakako najteži od kada sam predsednik i premijer, u političkom smislu. I za mene je Vidovdan. Videću sutra hoću li moći da se suprotstavim najvećima, najmoćnijima, najbezobzirnijima, najbahatijima, od kojih su u prethodnih nekoliko dana gotovo svi pobegli, ili gotovo svi uzmakli. Uplašili su ih svojim pretnjama brutalnim, o čemu ću vam takođe govoriti. Srbiju ne mogu da uplaše. Nikada nisu mogli da je uplaše. Samo brinem hoću li biti dovoljno na visini zadatka da ne razočaram svoj narod. Druge brige sam prebrinuo, više ih nemam. Samo bih želeo da svaki Srbin sutra svuda u svetu zna da sam dao sve od sebe braneći čast i obraz našeg naroda. Vama hvala, Srbi širom sveta, građani Srbije na ogromnoj podršci i hvala vam na tome što smo im pokazali jednu stvar koju su pogrešili - mislili su da nas unize. Vinuli su nas kao narod u visine, a nas Srbe koje je teško ujediniti uspeli su da ujedine. Hvala im na tome, a ja vam obećavam - moguće je da ću da pogrešim, moguće je da ću mnoge od vas da razočaram, ali vam garantujem da ću dati sve od sebe i biću srabar onoliko koliko mogu. Boriću se za našu svetinju, za našu Srbiju", poručio je predsednik Srbije u svom obraćanju iz Njujorka preko Instagram profila. 


"Sutra je 23. maj, nije Vidovdan, ali kao da jeste, sutra će se sve videti!!!", napisao je u opisu snimka na zvaničnom Instagram nalogu predsednika. 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE(T)! Devet dana posle operacije kolena - odlučio se na ovo (VIDEO)