VULIN O TEŠKOM SLETANJU RAISIJEVOG HELIKOPTERA: Teško je oteti se utisku da su baš slobodni lideri sveta u velikoj opasnosti

Novosti online

19. 05. 2024. u 21:12

POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin, izjavio je posle teškog sletanja helikopera predsednika Irana Ebrahima Raisija, da je teško oteti se utisku da su baš slobodni lideri sveta u velikoj opasnosti.

ВУЛИН О ТЕШКОМ СЛЕТАЊУ РАИСИЈЕВОГ ХЕЛИКОПТЕРА: Тешко је отети се утиску да су баш слободни лидери света у великој опасности

Foto Ž. Knežević

- Ne sumnjam da će iranske službe koje spadaju među najbolje na svetu otkriti šta se desilo sa predsednikom Irana, ali veoma je teško nakon atentata na slovačkog premijera Fica i nestanka predsednika Raisija oteti se utisku da su baš slobodni lideri sveta u velikoj opasnosti. U svetu u kome živimo sloboda se kažnjava - poručio je Vulin.

Iranski ministar unutrašnjih poslova Ahmed Vahidi saopštio je da je jedan od helikoptera iz konvoja u kojem je bio i predsednik Ebrahim Raisi "imao teško sletanje".

U potragu sa helikopterom predsednika uključena i vojska, javljaju iranski mediji. Informacije su zabrinjavajuće, životi predsednika Raisija i ministra spoljnih poslova Amirabdolahijana su u opasnosti, rekao je iranski zvaničnik za Rojters.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!