SRAMNO I POKVARENO: Tzv kosovsko ministarstvo spoljnih poslova potvrdilo - odbili smo zahtev za posetu patrijarha SPC

D. Z.

13. 05. 2024. u 18:41

TZV. Ministarstvo spoljnih poslova i dijaspore Kosova saopštilo je da je odbilo zahtev patrijarha SPC Porfirija da poseti Pećku Patrijaršiju, jer, kako je navedeno u pomenutom saopštenju, a koje su preneli prištinski elektronski mediji na albanskom jeziku, Srbija vodi kampanju protiv tzv. Kosova u međunarodnoj areni.

СРАМНО И ПОКВАРЕНО: Тзв косовско министарство спољних послова потврдило - одбили смо захтев за посету патријарха СПЦ

foto d.z.

-Ministarstvo spoljnih poslova saopštava da sve dok Srbija nastavi da krši Briselski sporazum i neće da dozvoli posete tzv. kosovskim zvaničnicima Srbiji i ne prestane sa kampanjama protiv tzv.Kosova u međunarodnoj areni, nastavlja da koristi govor mržnje i pretnje tzv. Kosovu i njegovim predstavnicima, neće biti dozvoljene ni posete Kosovu- navedeno je u pomenutom saopštenju dok se u tekstu tzv. Ministarstva kojim se potvrđuje da je pomenuta poseta zabranjena navodi da je jedan od razloga zabrane posete zbog „nastojanja Srbije da spreči članstvo Kosova u SE".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)