SRAM VAS BILO DORA BAKOJANI! Ne zna se šta je gore - njen skaradni izveštaj ili sve što kaže u odbranu tzv. Kosova

Novosti online

01. 05. 2024. u 16:26

DIREKTOR kancelarije za Kosovo i Metohiji Petar Petković reagovao je na izjavu Dore Bakojani izvestiocu Saveta Evrope za tzv. Kosovo na izjavu o reformama.

СРАМ ВАС БИЛО ДОРА БАКОЈАНИ! Не зна се шта је горе - њен скарадни извештај или све што каже у одбрану тзв. Косова

Foto: Printscreen/ Pronews.gr

- Sram Vas bilo Dora Bakojani! Ne zna se šta je gore, da li Vaš skaradni izveštaj ili sve što kažete u odbranu tzv. Kosova! Pominjete navodne brojne reforme koje su stavljene tzv. Kosovu za članstvo u SE, a reč niste rekli da Priština 11 godina nije formirala ZSO, da svakog dana hapsi i prebija Srbe, da Priština 10 meseci zaustavlja promet srpske robe, da ukida dinar i zabranjuje plate i penzije Srbima, sprovodi etničko čišćenje Srba, vrši institucionalno nasilje, nameće lažne gradonačelnike na severu, preorava srpska groblja i otima srpsku imovinu... Toga nema u Vašem sramnom izveštaju!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (2)

OD BEOGRADA ZA SAMO DVA SATA: Odlične cene za prelepo letovalište - evo i gde se nalazi