OTVORENO PISMO PODRŠKE VUČIĆU: Đorđević - Naša podrška treba da bude odraz zajedničke posvećenosti miru, prosperitetu, i napretku Srbije

Novosti online

21. 04. 2024. u 10:43

ČLAN GO SNS Zoran Đorđević uputio je otvoreno pismo podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

ОТВОРЕНО ПИСМО ПОДРШКЕ ВУЧИЋУ: Ђорђевић - Наша подршка треба да буде одраз заједничке посвећености миру, просперитету, и напретку Србије

Foto: Z. Jovanović

Njegovo pismo prenosimo u celosti:

"Poštovani građani Republike Srbije,

Želim da uputim reči podrške i solidarnosti našem predsedniku, Aleksandru Vučiću, za neumoran rad i borbu koju nastavlja da vodi u odbrani državnih I nacionalnih interesa naše zemlje, ovom prilikom u Organizaciji Ujedinjenih Nacija. U vremenu koje nam nameće ispitivanje naše odlučnosti i jedinstva, ključno je shvatiti značaj koji predstavnici naše zemlje, a pre svih naš predsednik, imaju u toj borbi na međunarodnoj sceni.

Predsednik Vučić, sa svojim timom, ne samo da zastupa interese Srbije, i aktivno se bori za očuvanje njenog suvereniteta, bez obzira da li se radilo o rešavanju naših odnosa sa privremenim institucijama u Prištini ili suprotstvaljanju pokušaju tendencioznog i zlonamernog tumačenja zločina koji se dogodio u Srebrenici pre tri decenije, već istovremeno promoviše mir, stabilnost, i razvoj čitavog regiona. Njegov angažman u međunarodnim odnosima, posebno u kontekstu dijaloga i kooperacije, kompromisnog pristupa rešavanju svih problema, govori o dubokom razumevanju složenosti globalnog sveta u kojem živimo.

 
U ovim presudnim trenucima, važno je da kao građani pružimo punu podršku našem predsedniku i njegovoj misiji u UN. Naša podrška treba da bude odraz naše zajedničke posvećenosti miru, prosperitetu, i napretku Srbije. Stanimo, stoga, ujedinjeni u odbranu naših nacionalnih interesa i u promociji vrednosti koje nas kao narod definisu.
 
Svesni izazova koji se nalaze pred nama, važno je da zadržimo veru i optimizam, i da pružimo podršku našem predsedniku u svakom koraku koji preduzima na međunarodnom planu. Naša solidarnost i jedinstvo su naše najveće oružje u svakoj borbi koja je pred nama.
 
Zajedno, sa predsednikom Vučićem na čelu, možemo se suprotstaviti izazovima, zaštititi naše interese i graditi snažniju, prosperitetniju budućnost za Srbiju u međunarodnoj zajednici."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)