"MI DRUGU OTADŽBINU NEMAMO" Vučić sa Lajčakom: Srbija će se boriti uvek i na svakom mestu za svoj narod, zemlju i istinu

Novosti online

16. 04. 2024. u 11:22

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

МИ ДРУГУ ОТАЏБИНУ НЕМАМО Вучић са Лајчаком: Србија ће се борити увек и на сваком месту за свој народ, земљу и истину

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Još jedan otvoren i konkretan razgovor sa Miroslavom Lajčakom o sve većim izazovima pred nama, položaju srpskog naroda, dešavanjima na Kosovu i Metohiji i sve manjem prostoru za rešavanje otvorenih pitanja kroz konstruktivan dijalog i poštovanje međunarodnog prava. Ponovio sam da Srbija uporno nastavlja da vodi odgovornu i ozbiljnu politiku očuvanja mira i stabilnosti, ali i naglasio da za nas nema povlačenja i kompromisa kada je reč o bezbednosti našeg naroda i zaštiti nacionalnih interesa. Kao naš dugogodišnji partner, Lajčak zna da će se Srbija boriti uvek i na svakom mestu za svoj narod, zemlju i istinu. Mi drugu otadžbinu nemamo, niti možemo ići drugim putem - objavio je predsednik na svom Instagram nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?