ĐILASOVAC U BOSANSKIM MEDIJIMA NAPADA VUČIĆA I SRBIJU: Jakšić: “Srbija nema hrabrosti da se suoči sa zločinima"

Novosti onlajn

13. 04. 2024. u 15:11

BOŠKO Jakšić analitičar oppzicije okupljene oko Dragana Đilasa, u bosanskim medijima napao je Srbiju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ЂИЛАСОВАЦ У БОСАНСКИМ МЕДИЈИМА НАПАДА ВУЧИЋА И СРБИЈУ: Јакшић: “Србија нема храбрости да се суочи са злочинима

Foto: Printscreen/Tviter

Jakšić je naime, komentarišući za "Slobodnu Bosnu" sramnu rezoluciju o Srebrenici koja se priprema sa krajnjim ciljem da se srpski narod proglasi genocidnim, još sramnije udario na Srbiju i njenog predsednika koji se protiv ovakvih podmuklih namera na sve načine bori. 

U tekstu pod nazivom "Vanjskopolitički analitičar Boško Jakšić za “Slobodnu Bosnu”: “Srbija nema hrabrosti da se suoči sa zločinima koje su u ime srpstva počinili pojedinci”, Jakšić se novim lažima obrušio na predsednika Srbije.

"Vučić bez dokaza priča da bi usvajanje rezolucije bilo propraćeno zahtevima za ukidanje Republike Srpske kao genocidne tvorevine", kaže Jakšić u pomenutom tekstu, te dalje bezočno ističe da se “Vučić i Dodik plaše nove potrebe srebreničke istine koje oni uporno odbijaju da priznaju". 

Foto: Printscreen

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice