NASILJEM PROTIV SRBIJE: Planirana zgrada umesto napuštene parcele! (VIDEO)

Novosti online

02. 04. 2024. u 20:26

U BLOKU 4, u Ulici Pariske Komune 63, umesto planirane zgrade nalazi se zapuštena parcela, koja daje lošu sliku naselju.

НАСИЉЕМ ПРОТИВ СРБИЈЕ: Планирана зграда уместо напуштене парцеле! (ВИДЕО)

Foto printskrin Informer

Pojedini mediji objavljivali su naslove poput „Ne damo da nas žive zazidaju i sahrane“, „Stanari na Novom Beogradu se plaše da će im najavljena gradnja poslovnog prostora zatvoriti prozore na zgradi“... Odlučili smo da proverimo navedene informacije i čujemo mišljenje meštana bloka 4, gde već duže vreme među zgradama stoji nepregledna parcela, piše Informer.

-Ovuda ne može da se prođe, ne mogu da se prošetam sa unukama. Ovde su smešteni kontejneri, leti ima zmija i pacova... Želimo da se ovde izgradi zgrada sa garažama i da možemo bezbedno da šetamo ovuda sa decom, istakla je jedna od komšinica ovog naselja na teritoriji Novog Beograda.

U razgovoru sa komšijama bloka 4 ustanovili smo da nije istina ono što se u pojedinim medijima plasira. Stanari okolnih zgrada već dugo priželjkuju sređenu stambenu površinu sa parkingom i raduju se budućim komšijama. Lažne informacije šire se blokovima već duže vreme i meštane Novog Beograda obeshrabruju da nešto promene. Ovim tekstom želimo da poručimo svim građanima Beograda da ne slušaju neistine pojedinih organizacija i da teže ka tome da njihovo naselje izgleda savršeno.

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija i Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)