POČEO KOLEGIJUM O PREPORUKAMA ODIHR: Na sastanak došla i opozicija

Tanjug

01. 04. 2024. u 09:28

U SKUPŠTINI Srbije nešto posle 9.00 sati počeo je Kolegijum Narodne skupštine koji je sazvala predsednica parlamenta Ana Brnabić.

ПОЧЕО КОЛЕГИЈУМ О ПРЕПОРУКАМА ОДИХР: На састанак дошла и опозиција

Foto: Tanjug

Na sastanak su došli predstavnici vladajuće koalicije Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, SVM, Stranke pravde i pomirenja, PUPS-a, Jedinstvene Srbije, a takođe su se odazvali i predstavnici opozicije iz koalicije "Srbija protiv nasilja" i koalicije "Nada", kao i predstavnici poslaničkih grupa "Mi - glas iz naroda" i "Mi - glas iz naroda dr Branimir Nestorović".

Među poslanicima koji su došli na razgovore su Milenko Jovanov i Nevena Đurić (SNS), Ivica Dačić i Snežana Paunović (SPS), Edin Đerlek (Stranka pravde i pomirenja), Elvira Kovač (SVM), Radomir Lazović i Biljana Đorđević (Zeleno-levi front), Miroslav Aleksić (Narodni pokret Srbije), Miloš Jovanović (Nova Demokratska stranka Srbije) i drugi.

Kolegijum je sazvan sa jednom tačkom dnevnog reda, a to su konsultacije o daljim preporukama ODIHR-a iz Konačnog izveštaja Misije za posmatranje izbora za narodne poslanike Narodne skupštine, održanih 17. decembra 2023. godine.

BONUS VIDEO: JOVANOVIĆ NI REČI O GRUHONjIĆEVOJ MRŽNjI PREMA SRBIMA: Jasno je na koju stranu se svrstao

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave