NIKOLIĆ: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima

Novosti online

28. 03. 2024. u 12:30

MILICA Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, izdala je saopštenje koje prenosimo u celosti.

НИКОЛИЋ: Ђиласовци сакрили праве фантоме у својим редовима

Foto: Printskrin/sns_srbija

Posle brutalnih laži o 40.000 “fantoma” iz Republike Srpske, o biračkom mestu u Areni koje nije postojalo i mnogih drugih budalaština koje su đilasovci izmišljali kako bi našli izgovor i opravdanje za poraz na izborima, ali i paravan koji bi im omogućio da ruše nezavisnost i suverenitet naše zemlje, ne samo da se nisu izvinili građanima, nego su sakrili prave fantome, u svojim redovima.

Posle najpoznatijeg fantoma, Borislava Borka Stefanovića, koji je bio Borislav iz Novog Sada, pa Borko iz istog grada, a onda Borka iz Beograda, spisak fantoma je postajao sve duži.

Na Đilasovu listu fantoma dodao se i onaj koji je poručivao Ani Brnabić kako treba da bude silovana, Željko Veselinović. Ovaj “borac protiv nasilja” je fantom koji je zbog funkcije bio iz Novog Sada, da bi 2018. preko noći postao Beograđanin i gradski odbornik u Beogradu.

Zatim, Natalija Stojmenović, koja je bila na Đilasovoj listi u Vranju, postaje Beograđanka, sa Palilule.

A šta su drugo nego fantomi i Aleksić iz Trstenika i Zelenović iz Šapca, pored toga što su lopovčine, koje su uništavale zgradu gradske skupštine u Beogradu?! Kakve oni veze imaju sa izborima u Beogradu?!

I kada god neko iz Đilasove koalicije, poput Marinike, Pančevo - NS - Bgd, Tepić uperi prstom u nekoga ili nešto, onda je sada svima jasno da je u pitanju autoprojekcija.

Pretili su ukoliko ne bude izbora, tražili su preko noći hitno izbore, imali izbore, izgubili, uništavali institucije, lagali besprizorno o navodnoj krađi, išli u Strazbur i redom po Zapadu da traže sankcije za Srbiju i ukidanje suvereniteta, mešanje stranaca, opet tražili izbore, tražili odlaganje izbora zbog “holideja i maratona”, pa najavili bojkot istih izbora. U međuvremenu, odbili sve konsultacije, ali traže dijalog.

I pored toga što su neviđene lopovčine koje su uništile ovu zemlju dok su bile na vlasti, ovakav bezobrazluk svet nije video!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (29)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!