KOLIKO STE NISKO PALI: Kisić - Samo poremećen um može da želi smrt drugome

Novosti online

26. 03. 2024. u 12:37

MINISTARKA za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić zapitala se da li ijedan zdrav um može da poželi smrt drugom čoveku.

КОЛИКО СТЕ НИСКО ПАЛИ: Кисић - Само поремећен ум може да жели смрт другоме

FOTO: Novosti

Ministarka je reagovala na novi užasni potez srpske opozicije okupljene oko Dragana Đilasa - čitulju odštampanu za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Dokle neko može nisko da pada, da bude nečovek, da za političku borbu koristi najstrašnija sredstva, od vređanja predsednika države i njegove porodice i dece, do pisanja umrlica i najava sahrana? Želeti smrt drugom čoveku može samo bolestan i poremećen um. U tome nikada nije bilo, niti će ikada biti ničega smešnog, ni duhovitog, ni pametnog, napisala je ministarka na Instagramu.

- Koliko ste samo nisko pali vi što ne možete da podnesete da ste slabiji, da nemate podršku naroda i nemate nikakav plan da ovu zemlju učinite još jačom i naprednijom? Ako je vaša politika da svojim protivnicima i neistomišljenicima želite smrt, onda nam je svima jasno koliko ste u stvari jadni i nemoćni, kazala je ona.

Prema njenim rečima, to im, međutim, neće pomoći da pobede, "jer narod zna ko je čovek, narod zna ko voli svoju zemlju i ko svim srcem radi za još bolje sutra svih građana Srbije".

- Iako ga stalno vređate i pretite mu, predsednik Aleksandar Vučić nikada nije bio jači i to vam je svaki put i pokazao kada vas je pobeđivao. Uz predsednika Vučića i njegovu porodicu svim srcem, poručila je Kisić.

BONUS VIDEO: ZLATNA GROZNICA: Mladi Avganistanci okreću se kopanju zlata kako bi obezbedili svoje porodice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)