OPOZICIJA PROBILA DNO: Koristi obolele od raka za napad na vlast, reagovala doktorka Zdravković!

Novosti online

20. 03. 2024. u 12:25

POSLANICA Đilasove opozicije Srbija protiv nasilja danas je izrekla jednu od najsramnijih izjava u istoriji srpskog parlamentarizma, kada je rekla da se oboleli od raka u Srbiji leče uz člansku kartu SNS-a.

ОПОЗИЦИЈА ПРОБИЛА ДНО: Користи оболеле од рака за напад на власт, реаговала докторка Здравковић!

Foto: Printscreen

Na njeno izlaganje morala je da reaguje doktorka Marija Zdravković, direktorka Kliničko-bolničkog centra Bežanijska kosa, koja je prijavila povredu poslovnika, sugerišući na povredu dostojanstva Narodne skupštine.

- Radim u KCB Bežanijska kosa više od 10 godina. Tamo lečimo 30.000 onkoloških pacijenata godišnje. Ovo što je danas rečeno, da se oboleli od karcinoma leče na člansku kartu, sramotno je, nedostojno bilo koga ko prestavlja građane Srbije. Ja vas molim da sa tim prekinemo - rekla je Zdravkovićeva i nastavila.

- Ja samo 25 godina radim u zdravstvu Srbije, bila sam u Nemačkoj, Francuskoj i Sjedinjenim Američkim Državama. Ja vrlo dobro znam koliko je u poslednjih 10 godina urađeno za naše pacijente, koliko su proširene mogućnosti lečenja i da danas lečimo više nego ikada. Naravno da moramo još da uradimo i zbog toga smo ovde. Ja vas molim, nemojte koristiti onkološke pacijente da skupljate jeftine političke poene jer to nije moralno - poručila je Zdravkovićeva i dobila gromoglasan aplauz od većine narodnih poslanika.

BONUS VIDEO: JOVANOV ODGOVORIO ĆUTI, SVI UMIRU OD SMEHA: Ana Brnabić je rekla šta je, vi izađite iz ormana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu