SKANDAL MILOŠA JOVANOVIĆA: Prava istina o borbi za KiM!

Novosti onlajn

19. 03. 2024. u 13:30

POSLANICA SNS-a u Narodnoj skupštini Biljana Pilja raskrinkala je licemerne tvrdnje poslanika koalicije NADA Miloša Jovanovića i iznela dokaze da član te koalicije nikada nije išao u Savet Evrope da brani Kosovo i Metohiju, već je govorio da ima druge zakazane aktivnosti.

СКАНДАЛ МИЛОША ЈОВАНОВИЋА: Права истина о борби за КиМ!

Foto: Printskrin

Ona je rekla da je u toj instituciji jedina sramota on sam i da je slagao kad je rekao da niko danas nije nasrnuo na predsedavajućeg i da niko nije udario radnika obezbeđenja.

- Razumem da ste se slizali sa Draganom Đilasom, ali nisu vas valjda na Sorboni učili tako da lažete. Usta su vam puna Kosova i Metohije, a zarad istine, u prethodnom sazivu vi ste, vaša poslanička grupa, imali u stalnoj delegaciji parlamentarne skupštine Saveta Evrope člana i zamenika člana, i nijednom niste otišli ni član ni zamenik člana u isti taj Strazbur gde je svaki put na dnevnom redu bilo pitanje Kosova i Metohije. Tamo vas je valjda sramota da ustanete i da kažete kako žive Srbi na KiM, da pljunete na Aljbina Kurtija zato što ste ga pustili, pa ne možete sad da pričate protiv njega. Tu se vidi kakva su vaša dela, imali ste priliku unazad godinu i po dana, da vaš član i zamenik člana idu četiri puta godišnje u Starzbur ili u Pariz na politički komitet ili na pravni komitet, a vaš član je otišao samo jednom i nije diskutovao u raspravi - izjavila je Pilja.

Za Miloša Jovanovića i koaliciju NADA NATO agresija je intervencija

Pilja je pomenula prepisku gde upravo SNS poslanička grupa moli gorepomenutog člana i zamenika člana da se izjasne da li će da idu zbog važnosti teme i rasprave oko KiM, oko pogroma srpskog naroda na KiM, gde taj član kaže: imam zakazane druge aktivnosti pa neću moći, veliki pozdrav. Ona je zaključila da je to način Miloša Jovanovića kako brani KiM, tako što nasrne na predsednika Aleksandra Vučića, skida kravatu i skače po Skupštini, i tako što u svojoj disertaciji ne kaže da je NATO agresija, već INTERVENCIJA i da ima obične političke floskule, a na delu ga nema.

BONUS VIDEO:

KAKVA SRAMOTA! Aleksić krenuo da nasrne na profesora Radenovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!