BORA SOLUNAC VILENI PO SKUPŠTINI: Opozicija ne želi pristojnu sednicu (FOTO)

Novosti onlajn

18. 03. 2024. u 12:14

OPOZICIJA predvođena Srbijom protiv nasilja odlučna je da ne dopusti civilizovanu sednicu Skupštine Srbije, a glavna marioneta za ostvarenje cilja je Borislav Novaković, poznatiji kao Bora Solunac.

БОРА СОЛУНАЦ ВИЛЕНИ ПО СКУПШТИНИ: Опозиција не жели пристојну седницу (ФОТО)

Foto: Z.Jovanović

Naime, očigledno je da je gazda Srbije protiv nasilja Dragan Đilas danas odredio njega kao glasilo nasilne Srbije, koji neće dopustiti nikome da završi rečenicu do kraja, dobacivaće najgore moguće uvrede svim poslanicima koji budu govorili i od toga neće odustati.

Tako je tokom prvih sat vremene sednice, najviše tokom govora ovlašćenog predstavnika poslaničke grupe Srbija ne sme da stane Milenka Jovanova, permanentno vikao sa svog mesta, a neretko je i ustajao kako bi uspeo da ga prekine u izlaganju.

Foto: Z.Jovanović

Izgleda da je uzalud šef delegacije Evropske unije u Republici Srbiji Emanuel Žiofre apelovao na opoziciju da ostvari svoja prava i učestvuje u demokratskim procesima u parlamentu. Ako se po jutru dan poznaje, Đilas je rešio da svoju koaliciju koristi za ono u čemu se pokazala kao najbolja – pravljenje haosa i remećenje svih demokratskih procedura. Tragično je što će i najviše zakonodavno telo u zemlji – Narodnu skupštinu - koristiti za svoje politikanstvo.

Foto: Z.Jovanović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)