"BIĆE UPAMĆENI NJEGOVI NAPORI DA SVET POSTANE BOLJE MESTO": Vučić se upisao u knjigu žalosti povodom smrti bivšeg premijera Kanade

Novosti online

11. 03. 2024. u 14:08

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić upisao se u knjigu žalosti koja je otvorena u rezidenciji ambasadora Kanade u Beogradu povodom smrti bivšeg premijera Kanade Brajana Malrunija.

БИЋЕ УПАМЋЕНИ ЊЕГОВИ НАПОРИ ДА СВЕТ ПОСТАНЕ БОЉЕ МЕСТО: Вучић се уписао у књигу жалости поводом смрти бившег премијера Канаде

Foto: Instagram

- Bio sam počastvovan da lično upoznam gospodina Malrunija tokom njegove posete Republici Srbiji 2019. godine, kada sam, slušajući o njegovim bogatim profesionalnim uspomenama, imao utisak da čitam enciklopediju. Istovremeno, on je sa velikim uvažavanjem govorio i o srpskoj zajednici u Kanadi.

Kao političar okrenut ka budućnosti, ostavio je istorijski pečat sklapanjem Ugovora o slobodnoj trgovini između Kanade i SAD, a biće upamćeni i njegovi hrabri stavovi o međunarodnim društvenim okolnostima i napori da svet postane bolje mesto - napisao je predsednik u objavi na Instagramu.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)