NOVI NAPAD NA SRPSKU DECU NA KOSMETU: Dečake terali da skandiraju Tačiju i vređaju Vučića, uz pretnju nožem

Марија Стевановић
Marija Stevanović

24. 02. 2024. u 12:01

DVOJICA Albanaca presrela su automobilom grupu od petoro srpskih maloletnika u Lapljem Selu kod Gračanice i, uz psovke i pretnje nožem, od dece su tražili da kažu da je njihov predsednik Hašim Tači, te da predsednika Srbije nazivaju pogrdnim imenima, prenosi RTS.

НОВИ НАПАД НА СРПСКУ ДЕЦУ НА КОСМЕТУ: Дечаке терали да скандирају Тачију и вређају Вучића, уз претњу ножем

Foto: AP Photo/Bojan Slavkovic

Kako se navodi, incident se dogodio u petak oko 22.00 časa u neposrednoj blilzini Srednjoškolskog centra, gde su dečaci sedeli na klupi, kada se uz šrkipu kočnica nadomak njih zaustavio crveni "tiguan".

Pomislivši da vozač želi da upita za put do Prištine, srpski maloltetnici su se približili automobilu, iz koga je vozač, uz psovke i pogrdne reči, od njih zahtevao da skandiraju Tačiju i vređaju i pogrdniim imenima nazivaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako je za RTS ispričao roditelj jednog od maloletnih dečaka, deca su se razbežala, ali je vozač automobilom preprečio put dvojici, izvadio nož i nastavio da ih prati, dok je njegov suvozač sve vreme događaj snimao telefonom.

Deca su uspela da pobegnu, a napadači su nastavili kretanje u pravcu Prištine. Slučaj su roditelji prijavili policiji u Gračanici.

BONUS VIDEO:

Ko će biti predsednik Narodne skupštine? ORLIĆ: Srbiju vodiće ljudi koji su dobili narodno poverenje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave