TOMIĆ: Još jedan bedni pokušaj da se strani faktor meša u politiku

Novosti online

08. 02. 2024. u 20:58

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke,Zoran Tomić, poručio je EU brani svoju investiciju sa ovakvom rezolucijom.

ТОМИЋ: Још један бедни покушај да се страни фактор меша у политику

Foto: SNS

Danas smo videli još jedan bedni pokušaj da se strani faktor meša u politiku Srbije. Dokazano je da pojam demokratije po njima i njihovim tajkunskim poslušnicima u Srbiji nije ista za sve. U njihove izbore, volju građana niko ne sme da se meša, kod njih je nasilje nad narodom dozvoljeno i da se na silu guši borba građana za bolji život.

Kad narod Srbije na izborima kaže šta misli, podrži politiku Vučića koja jača njen uticaj na međunarodnom planu i kad brani svoju odluku onda to nije demokratija, već moraju da se mešaju svojim rezolucijama da bi svoje pulene podržali.

Jasno, ulagalo se u njih, propast i pljačku Srbije i sad investiciju brane. Narod Srbije osuđuje takve dvostruke aršine, a posebno one kojima je tuđa stolica draža od srpske. To rade baš na dan kad se Vučić u UN bori za Srbe na Kosovu i Metohiji. Zašto se tajkuni nisu danas za to zalagali u Evropskom parlamentu? Nisu jer su oni naš narod i južnu pokrajinu davno otpisali i dali teroristima. Narod sve vidi i pamti i narodnu volji niko neće promeniti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?