SKINUTA TABLA SA NAZIVOM LAŽNE DRŽAVE: Uklonjen natpis sa nazivom "Republika Kosovo" u Zubinom Potoku (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

02. 02. 2024. u 11:06

TZV. kosovska policija saopštila je da su nepoznate osobe uklonile tablu Ministarstva administracije lokalne samouprave (MALS) koja je bila postavljena pre nekoliko dana na ulazu u Centar za socijalni rad u Zubinom Potoku i da je pokrenula istragu zbog krivičnog dela "oštećenje ili uništavanje imovine".

СКИНУТА ТАБЛА СА НАЗИВОМ ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ: Уклоњен натпис са називом Република Косово у Зубином Потоку (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram/ zubinpotokinfo

- (Tzv.) Kosovski podnosilac žalbe je obavestio policiju da su nepoznate osobe uklonile sa objekta Centra tablu koju je postavilo Ministarstvo lokalne samouprave. Oštećeno je i mesto (fasada) na kome je bila postavljena tabla. Istraga je u toku - navodi se u saopštenju.

Pre nekoliko dana na objektu Centra za socijalni rad i u Vatrogasnom domu u Zubinom Potoku postavljena je tabla sa natpisom "Republika Kosovo".

BONUS VIDEO: KOME SMETAJU DECA SA KOSMETA? Snimak koji će vam naterati suze na oči

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

REĆI ĆU VAM U POVERENJU! Reakcija ruskih čelnika nakon što je u Beogradu himna Rusije prestala da se intonira tokom dodele medalja (VIDEO)