OPOZICIONI BOTOVI, UZ BOLESNE UVREDE, UPUTILI NOVU PRETNJU PREDSEDNIKU SRBIJE: "Pobiću ti decu!" (FOTO)

Novosti onlajn

29. 01. 2024. u 13:46

BRUTALNA mržnja i napadi na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, inicirani užasnom kampanjom opozicije okupljene oko Dragana Đilasa, nastavljaju se iz dana u dan.

ОПОЗИЦИОНИ БОТОВИ, УЗ БОЛЕСНЕ УВРЕДЕ, УПУТИЛИ НОВУ ПРЕТЊУ ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ: Побићу ти децу! (ФОТО)

Foto: Novosti

Salva uvreda i najgorih laži kojima je svakodnevno izložena porodica predsednika, između ostalog i od strane opozicionih botova, a od čega nisu pošteđena ni njegova deca, nastavljena je uvredama na račun njegove ćerke Milice. 

Samo jedan od ovakvih primera je bolestan komentar ispisan ispod objave na društvenoj mreži Fejsbuk, koja govori o predsednikovom obilasku rekonstruisanog porodilišta u Vranju. 

Pogledajte kako ovaj bolestan komentar izgleda: 

Foto: Facebook

Pored najsramnijih uvreda na račun Vučićeve ćerke, u komentaru se nalazi i otvorena pretnja - "Pobiću ti decu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)