PROVOCIRA SRBE ZA MASNU PROVIZIJU I MALO MEDIJSKE PAŽNJE: Čedomir Stojković sledi Sandulovića - najavio odlazak na grob Adema Jašarija

Novosti online

16. 01. 2024. u 16:04

ADVOKAT Nikole Sandulovića Čedomir Stojković najavio je za šiptarski Euronevsal da će se i on narednih dana zaputiti na Kosovo i Metohiju kako bi, kako sam kaže "lično otišao na mezar porodice Jašari i položio cveće na mezar Blerine Jašari".

ПРОВОЦИРА СРБЕ ЗА МАСНУ ПРОВИЗИЈУ И МАЛО МЕДИЈСКЕ ПАЖЊЕ: Чедомир Стојковић следи Сандуловића - најавио одлазак на гроб Адема Јашарија

Foto: Printscreen/TV Prva

Dodaje da će se zatim vratiti u Srbiju i "pogledati svoju zemlju u oči".

- Reći ću - evo me, hoćeš li da me uhapsiš? - rekao je Stojković. 

Kako saznaje "Informer" iz dobro obaveštenih izvora, Stojković će za odlazak na Jašarijev grob dobiti značajnu sumu novca kao i njegov klijent Sandulović koji je, od šiptarske ilegalne službe AKI dobio 20.000 evra kako bi se na mrežama pohvalio da je položio cveće na grob Adema Jašarija i, kako je tada napisao  na društvenoj mreži Iks, "u ime svih Srba tražio oproštaj" zbog smrti razbojnika i pripadnika tzv. OVK Adema Jašarija ubijenog u okršaju sa srpskom policijom.

Sanduloviću je novac dao predsednik Republikanske stranke tzv. Kosovo Faton Kurti, koji je veznik između Sandulovića i AIKa, sa kojim se ovaj često sastajao.

Predstava na "mezaru" Jašarija, samo trebalo da bude maska Stojkoviću za susret sa predstavnicima ilegalnih šiptarskih obaveštajnih službi kao i sa Sandulovićevom vezom sa tim službama Fatonom Kurtijem, kako bi od njega dobio novac za njegovu "odbranu", navodi "Informer".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)