"SRBIJA I RUSIJA ĆE GRADITI JOŠ BOLJE ODNOSE": Vučić se u Ruskom domu upisao u knjigu utisaka (FOTO)

Novosti onlajn

10. 01. 2024. u 12:04

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić upisao se danas u knjigu utisaka u Ruskom domu i u poruci izrazio uverenje da će Srbija i Rusija imati snage da u budućnosti grade još bolje odnose.

СРБИЈА И РУСИЈА ЋЕ ГРАДИТИ ЈОШ БОЉЕ ОДНОСЕ: Вучић се у Руском дому уписао у књигу утисака (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

"Srećan sam što sam imao priliku da posetim Ruski dom i saznam mnogo o kulturi naših ruskih prijatelja i potvrdim tradicionalno i čvrsto prijateljstvo između srpskog i ruskog naroda. Uveren sam da ćemo u budućnosti imati snage da gradimo još bolje odnose. Želim vam uspeh u radu", napisao je predsednik Srbije.  

Vučić je tokom posete posebno istakao saradnju dve zemlje u oblasti kulture i naglasio da ima i lični odnos prema Ruskom domu, jer je, kako je rekao, tu dolazio kao dečak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (48)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!