"IZA OKUPLJENIH SE KRIJE ĐILAS I NJEGOVE NAMERE": Oštre kritike na račun današnjeg skupa ProGlasa u Beogradu

Novosti online

30. 12. 2023. u 14:52

MNOGE reakcije stigle su iz SNS povodom današnjeg okupljanja ProGlasa.

ИЗА ОКУПЉЕНИХ СЕ КРИЈЕ ЂИЛАС И ЊЕГОВЕ НАМЕРЕ: Оштре критике на рачун данашњег скупа ПроГласа у Београду

Foto: Printscreen

- Organizator otputovao, gost se razboleo, Tepić mahnula i otišla, Aleksić ljut na one koji nisu došli, Lazović mutira, DSS "gradonačelnik" sriče, jedan anonimus traži glasanje na izborima - podizanjem ruku. Nije čudo što im je uvertira juče u Kneza Miloša bila kao buvljak. To je - to - napisao je na društvenoj mreži "Iks" Vladimir Orlić, član predsedništva SNS-a.

Dodao je i to kako bez obzira na izveštavanje pojedinih medija plato ispred Skupštine danas nije bio popunjen.

- Reporter N1, upravo: "Ja sad ne vidim odavde da li je ceo plato ispred Skupštine popunjen.." Jeste, kako nije. Evo, vidi se i na kameri - uživo. Prepun, standardno... za sve ove dane nakon izbornog debakla tajkunske bulumente. A što, neko od vas je ponovo poneo loptu?.. Šator?.. - stoji u objavi.

Nikolić "Iza okupljenih se krije Đilas i njegove namere"

Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke se oglasila povodom današnjeg skupa u Beogradu.

"Dok okupljeni, iza kojih se krije Dragan Đilasa i njegove namere, slušaju na bini Đilasove u poslenike, na sve spremne igrajući ulogu žrtve, a ujedno žestoko maltretirajući građane Beograda, glumac čije smo prebijanje Gage Antonijevića svi gledali, stiže, biznis klasom, u Njujork.

Da li po instrukcije za nastavak divljanja ili turistički, pored toliko zabrinutosti” ovde, manje je važno od toga šta Đilas i njegova posluga rade, u pokušaju krađe izborne volje, jer da je prihvate- očigledno ne mogu. I neće…

Uništili su vrata Skupštine grada, polupali prozore, poručivali kako ćemo "slušati Oluju", gađali kamenicama policajce, a danas, isti oni koji su tada jedni drugima, u rušilačkom poduhvatu, govorili "proguraj" i koji danima onemogućavaju ljudima slobodno kretanje, dakle i Aleksić i Milivojević i Tepić, poručuju da njihovo bezumlje neće stati.

Osim pitanja: "da li normalni", postavlja se i, možda, najlogičnije: Zašto se Đilas ne obrati?

Koliko god bezumnici i štetočine iz bivšeg režima pokušavali da izvedu kojekakve Majdane, nemire i slične budalaštine protiv svoje zemlje, ne bi li tako srušili predsednika Vučića i volju naroda koji mu pruža, nesumnjivo najveću i neuporedivu njihovoj, podršku.

A kada ona, koja je roditeljima ubijene dece poručila da nemaju tapiju na bol, sada traži žaljenje, treba je podsetiti da u najmanju ruku zaslužuje- prezir!" navedeno je u njenom saopštenju.

Jovanov "Svaka publika navija za svoje"

Milenko Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranketakođe se oglasio ovim podovom.

- Svaka publika navija za svoje. Kad se pojave igrači Zvezde, publika skandira "Zvezda!" Kad se pojave igrači Partizana, publika skandira "Partizan!". Kad igra reprezentacija, publika skandira "Srbija!" A kada se pojave Marinika, Đilas, i Aleksić, publika skandira "Lopovi!". Logično - napisao je on na društvenoj mreži "Iks".

BONUS VIDEO: SVAKE GODINE ISTA PRIČA: Opozicija ne odustaje od haosa i maltretiranja građana posle izbora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (14)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)