LUKAŠENKO ČESTITAO VUČIĆU: Pobeda na izborima je rezultat jačanja zemlje i odbrane njenih interesa

Милица Шкорић
Milica Škorić

22. 12. 2023. u 15:57

PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko čestitao je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pobedu na nedavno održanim parlamentarnim izborima u zemlji i izrazio spremnost za nastavak dobre saradnje sa parlamentom Republike Srbije i u novom sastavu.

ЛУКАШЕНКО ЧЕСТИТАО ВУЧИЋУ: Победа на изборима је резултат јачања земље и одбране њених интереса

Foto: EPA

- Ovaj rezultat je, pre svega, potvrda poverenja birača i rezultat napornog rada vašeg tima na jačanju zemlje i odbrani njenih nacionalnih interesa - poručio je Lukašenko.

- Beloruska strana je spremna za aktivnu interakciju sa novim sastavom Narodne skupštine i Vladom Republike Srbije radi produbljivanja prijateljskih međudržavnih odnosa i saradnje u različitim sektorima. Nadam se da će sva pitanja bilateralne agende o kojima smo razgovarali tokom našeg nedavnog sastanka u Dubaiju biti uspešno rešena u bliskoj budućnosti - navodi se u saopštenju, koje prenose beloruski mediji.

Lukašenko je predsedniku Vučiću takođe poželeo dobro zdravlje i uspeh, a čitavom srpskom narodu mir, procvat i blagostanje.

BONUS VIDEO: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je u štabu SNS-a da ova stranka ima apsolutnu većinu

(RT)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!