"TREBALO BI DA SE SVI FOKUSIRAMO NA BUDUĆNOST DRŽAVE" Momirović: Očekujem ubedljivu pobedu i podršku građana politici predsednika Vučića

Tanjug

17. 12. 2023. u 20:05

MINISTAR unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i član predsedništva Srpske napredne stranke poručio je danas da očekuje ubedljivu pobedu i podršku građana politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ТРЕБАЛО БИ ДА СЕ СВИ ФОКУСИРАМО НА БУДУЋНОСТ ДРЖАВЕ Момировић: Очекујем убедљиву победу и подршку грађана политици председника Вучића

Foto: Tanjug

Momirović je nakon glasanja na biračkom mestu na Vračaru rekao da se nada i da će se po završetku izbora spustiti tenzije, te da će svi okrenuti novi list.

- Trebalo bi da se svi fokusiramo na budućnost naše države, da mislimo samo na interes naših građana, pre svega naše dece i nastavimo putem koji smo do sada prešli - istakao je Momirović.

On je istakao da je ova vlast tokom prethodnih godina uradila velike stvari i da se nada da će se to nastaviti i u budućnosti.

- Očekujem da ćemo sa novom energijom i novim kompromisima ući u naredni mandat i da će Srbija pobediti - poručio je Momirović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu