VUČIĆ SAM, ANA BRNABIĆ S PORODICOM: Gde su glasali srpski političari, evo ko je sa kim došao da obavi građansku dužnost (FOTO)

Novosti onlajn

17. 12. 2023. u 14:12

VANREDNI parlamentarni izbori održavaju se danas u Srbiji, na kojima građani biraju 250 poslanika Skupštine Srbije. Osim parlamentarnih, građani glasaju i na pokrajinskim izborima u Vojvodini, kao i na lokalnim u 65 gradova i opština, među kojima je i Beograd.

ВУЧИЋ САМ, АНА БРНАБИЋ С ПОРОДИЦОМ: Где су гласали српски политичари, ево ко је са ким дошао да обави грађанску дужност (ФОТО)

Foto: Novosti

Naime, na današnjim izborima u Srbiji svoju građansku dužnost obavili su i lideri političkih partija i koalicija, lokalni lideri, kao i kandidati za gradonačelnika Beograda.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić glasao je jutros na svom biračkom mestu u novobeogradskom naselju Belvil, u vrtiću "Nauka za život".

Foto: N. Skenderija

Predsednik je jutros poranio na glasanje, ali je više od pola časa čekao u redu za glasanje, prvo ispred samog ulaza u vrtić u Bloku 67, gde je njegovo biračko mesto, a potom i na samom biračkom mestu.

Ana Brnabić došla s porodicom

Ana Brnabić glasala je jutros oko 9.30 sati u Beogradu, na biračkom mestu broj 34, u Školi za dizajn.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Ona je na glasanje došla sa porodicom.

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević glasao je jutros u Novom Sadu, na biračkom mestu broj 188, u MZ "Narodni heroji".

Šapić glasao u OŠ "Borislav Pekić"

Aleksandar Šapić glasao je jutros u OŠ "Borislav Pekić" na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Foto: Tanjug

On je na glasanje došao sam.

Goran Vesić prvi glasao

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture glasao je jutros u 07.21 sati na biračkom mestu broj 5 koje se nalazi u zgradi Treće beogradske gimnazije u Njegoševoj ulici br. 15 u Beogradu.

Zanimljivo je da je Vesić bio prvi birač na biračkom mestu.

Foto: Novosti

On je uz prisustvo predstavnika posmatračke misije EU potpisao kontrolni listić zajedno sa svim članovima biračkog odbora.

Ministar finansija Siniša Mali glasao je jutros u Beogradskoj poslovnoj školi i iskoristio glasačko pravo.

Foto: Tanjug

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Irena Vujović glasala je danas u 8 časova i 50 minuta na izbornom mestu u opštini Savski Venac.

Vujović je kandidat na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković glasao je jutros u Beogradu u 8 časova.

Član Predsedništva SNS i direktor Kancelarije za KiM glasao je na biračkom mestu u Školi za dizajn, u Krupanjskoj 3 na Savskom vencu.

Dubravka Đedović Handanović došla je na glasanje u pratnji supruga Damira.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)