"KADA BUDE GOTOVA, REŠIĆE SVA PITANJA I PROBLEME": Predsednik Vučić obišao radove na izgradnji Severne obilaznice oko Kragujevca (FOTO)

Novosti online

14. 12. 2023. u 15:32

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji Severne obilaznice oko Kragujevca.

КАДА БУДЕ ГОТОВА, РЕШИЋЕ СВА ПИТАЊА И ПРОБЛЕМЕ: Председник Вучић обишао радове на изградњи Северне обилазнице око Крагујевца (ФОТО)

Foto: Instagram

- Ova obilaznica će biti od ogromnog značaja za razvoj Kragujevca i nešto što će ovom gradu dati šansu da uredi centar i industrijski ojača. Kada bude gotova, obilaznica će rešiti pitanje zagađenosti vazduha, saobraćajnih gužvi i dovesti do napretka industrije. To rešava sva pitanja i sve probleme u Kragujevcu i okolini.

U ovom trenutku se gradi mnogo auto-puteva po celoj Srbiji, a cilj nam je da 2027. godine naša zemlja izgleda potpuno drugačije, mnogo bogatije, ali i neuporedivo razvijenije i u infrastrukturnom i u svakom drugom smislu - napisao je Vučić.

BONUS VIDEO: VUČIĆ RAZGOVARAO SA RADNICIMA: Obilazi radove na izgradnji Severne obilaznice oko Kragujevca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu