ALEKSIĆ "UNIŠTEN" U PREDIZBORNOJ DEBATI: Otcepio Kosovo od Srbije i izjavio da je vojska bila na KiM do 2012. godine (VIDEO)

Novosti online

08. 12. 2023. u 15:43

Igor Simić sa liste "Aleksandar Vučić Srbija - ne sme da stane" razmontirao je Miroslava Aleksića, prvog na listi tzv. proevropske opozicije "Srbija protiv nasilja", u predizbornoj debati "Reč na reč" na RTS-u.

АЛЕКСИЋ УНИШТЕН У ПРЕДИЗБОРНОЈ ДЕБАТИ: Отцепио Косово од Србије и изјавио да је војска била на КиМ до 2012. године (ВИДЕО)

Foto: RTS/Prtinstkrin

Toliko je Simić činjenicima i argumentima potukao Aleksića, da je on nakon toga, kako bi mladi rekli, "zabagovao".

Aleksić je izjavio da je vojska na Kosmetu bila prisutna do 2012. godine, a onda je otišao korak dalje i otcepio Kosovo i Metohiju od Srbije.

Debati je prisustvovala i predsednica stranke Zavetnici, Milica Đurđević Stamenkovski, koja je napravila selfi i okačila ga na društvene mreže.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-prilogu ispod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (18)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu