PONOŠ DOVEO ZEMLJAKA IZ HRVATSKE DA VODI KAMPANJU OPOZICIJI: Predrag Vujović pokušava da pegla svađe opozicionara

Novosti online

08. 12. 2023. u 10:37

HRVATSKI državljanin Predrag Vujović, koji se predstavlja kao vodeći PR stručnjak u regionu, vlasnik agencije P. R. A., koja osim u zemljama regiona, ima kancelariju i u Beogradu, osmišljava i vodi kampanju koaliciji „Srbija protiv nasilja“, čiji je šef Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

ПОНОШ ДОВЕО ЗЕМЉАКА ИЗ ХРВАТСКЕ ДА ВОДИ КАМПАЊУ ОПОЗИЦИЈИ: Предраг Вујовић покушава да пегла свађе опозиционара

Foto: Printskrin

Prema rečima sagovornika, svojim koalicionim partnerima doveo ga je Zdravko Ponoš, nekadašnji blizak saradnik Vuka Jeremića koji je prebegao kod Đilasa.

- Njihov zajednički imenitelj je, pored državljanstva Hrvatske, i saradnja sa jednom jakom državom Zapadne Evrope kojoj je najveći interes u Srbiji da na predstojećim izborima „sruši“ predsednika Aleksandra Vučića i da opozicija dođe na vlast - ističe izvor, i dodaje šta je bio povod za dovođenje Vujovića.

- Upravo ta zemlja je i, ocenjujući da se loši lični odnosi između lidera gotovo svih stranaka u koaliciji „Srbija protiv nasilja“ kao i bezidejnost po pitanju osmišljavanja i organizacije kampanje, što je bilo veoma vidljivo i tokom protesta Srbija protiv nasilja, preporučila Vujovića i njegovu agenciju koji bi rukovodio „čitavom pričom“ i pokušao, bar u javnosti, da ispegla njihove odnose i premosti njihove razlike – navodi izvor, i dodaje da mu to baš i nije pošlo za rukom jer opozicionari čak ni uz pomoć ovog PR stručnjaka ne uspevaju da sakriju da očima ne mogu da gledaju jedni druge.

Inače, Predrag Vujović, iako kaže da politika nije njegov baš prvi izbor, često ističe da je on „pionir“ u poslovima političkog marketinga u zemljama bivše Jugoslavije, kao i da je radio PR kampanje za Stipu Mesića i Mila Đukanovića.

Posebno je interesantno i to što je Vujović jednom prilikom izjavio da je „suština uspešnog kriznog PR-a da od minusa napravite plus“. S obzirom na to da opozicionarima rejting nezaustavljivo pada i da su im svi rezultati u minusu, pitanje je da li će bilo koji PR stručnjak to uspeti da pretvori u plus.

(Alo)

BONUS VIDEO: KAKO JE PONOŠ ČEREČIO SRPSKU VOJSKU: Bivši general hteo da Srbiju servira NATO-u na tacni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (21)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu