BULATOVIĆ: Marinika Tepić kolovođa širenja mržnje prema Vučiću i Srbiji

Novosti online

07. 12. 2023. u 23:37

KANDIDAT za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović oglasio se posle emisije RTS u kojoj su učestvovali Marinika Tepić i Zdravko Ponoš.

БУЛАТОВИЋ: Мариника Тепић коловођа ширења мржње према Вучићу и Србији

Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik

-Gostujući večeras u predizbornom programu drugog kanala Radio Televizije Srbije, Zdravko Ponoš i pogotovo Marinika Tepić, pokazali su ono što se jedino može okarakterisati kao prljavo i sramno naličje politike, dokazujući po ko zna koji put da je jedina ideja vodilja izbornih lista čiji je Dragan Đilas vlasnik, pa samim tim i njegovih poslušnika, patološka mržnja prema Aleksandru Vučiću i građanima Srbije koji podržavaju politiku koju vodi predsednik. Ako je i od Marinike Tepić, koja je poručila roditeljima ubijene dece da nemaju tapiju na bol i koja je javno rekla da su Srbi genocidan narod, konačno, previše je, rekao je kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.

-Da Marinika Tepić u građanima Srbije vidi jedino prečicu ka zadovoljenju sopstvene bolesne ambicije da vlada, sudi i presuđuje, pokazala je večeras, iznoseći opasne i neutemeljene političke nebuloze, koje su logičan sled fabrikovanih afera, koje je godinama u nazad uz blagoslov Dragana Đilasa izmišljala i iznosila u njihove zavisne medije koji im pomažu. Od stava da ne treba uvoditi sankcije Rusiji, do spremnosti da se iste uvedu, Marinika je briljirala u svim nijansama svoje prevrtljivosti, dok je Zdravko Ponoš, po malo nervozno, potvrđivao sve što gazdarica Tepić kaže. Zbog svega izgovorenog, moram u ime građana Srbije da upitam – Marinika Tepić, kako te više nije sramota?, upitao je Bulatović.

-Da je politički diletantizam prelio čašu, Tepić je dokazala izjavom da Aleksandar Vučić nije dorastao bavljenju važnim državničkim pitanjima, svesno manipulišući građanima, u nadi da su zaboravili da je režim u kome je i sama učestvovala, 2012. godine ostavio Srbiju u bedi i nemaštini. Danas, 11 godina kasnije, upravo taj Aleksandar Vučić, i te kako dorastao i sposoban, uz velika odricanja i ogroman rad, vratio je Srbiju i Beograd na noge i neće dozvoliti da Đilas i Tepić pokradu izbornu volju građana, kao što su već jednom pokrali Srbiju. I na kraju, moralno nedorasla Marinika Tepić obeležila je sebe najsramnijom rečenicom izgovorenom u istoriji političkog života Srbije, da roditelji ubijene dece iz Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ nemaju tapiju nad bolom. To je građani Srbije, Marinika Tepić, najsjajnija uzdanica Dragana Đilasa, koja pretenduje da postane prva gazdarica Srbije, zaključio je Bulatović.

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (19)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)