"UVEK SE POSVETITE VELIKIM STVARIMA": Predsednik obišao Dejana koji živi sa bolesnom majkom, pa poslao snažnu poruku (VIDEO)

Novosti online

30. 11. 2023. u 19:04

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić, podelio je novi video na društvenoj mreži TikTok.

УВЕК СЕ ПОСВЕТИТЕ ВЕЛИКИМ СТВАРИМА: Председник обишао Дејана који живи са болесном мајком, па послао снажну поруку (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Kako se može videti, predsednik je obišao Dejana Pajovića koji živi sa nepokretnom majkom u trošnoj i oronuloj kući. Nova je trenutno u izgradnji.

- Ja sam Dejan Vlajović, živim sa mojom nepokretnom majkom osam godina, trideset i kusur godina smo se borili oko puste vode. Prošlogodišnjim dolaskom gradonačelnika život nam se promenio. Šesti dan smo dobili vodu. Godinama je moja majka, dok je mogla da nosi vodu, nosila - rekao je Dejan, koji čak tri decenije nije imao vode.

- Kupatilo nismo imali, koristili smo poljski wc. Sada ćemo napokon imati kupatilo. Kada se bude kuća za 10-15 dana radila dobićemo i nameštaj. Ja nemam reči kako se osećam, to ne može da se opiše rečima.

Potom se obratio i Vučić, poručivši da velike stvari počinju rešavanjem problema građana.

- Uvek se posvetite velikim stvarima, mislite da rešavate najveće probleme. Ustvari, najvažnije je da se posvetimo Dejanu i njegovoj majci. Moramo da pomognemo više, mnogo više - poručio je Vučić.

Dejan je za kraj istakao kako mu podrška predsednika mnogo znači.

BONUS VIDEO: Izlazak predsednika Vučića propraćen gromoglasnim aplauzom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (97)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!