"MARINIKA IZGUBILA KOMPAS" Božićeva odgovorila Tepićevoj: Radi i govori baš onako kako je tajkuni naviju i koliko žetona ubace

Novosti online

27. 11. 2023. u 14:02

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Sandra Božić odgovorila je Mariniki Tepić, koja se nalazi na listi Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja".

МАРИНИКА ИЗГУБИЛА КОМПАС Божићева одговорила Тепићевој: Ради и говори баш онако како је тајкуни навију и колико жетона убаце

Foto: SNS

- Svako ko ima trunku brige za sopstvenu državu ne bi joj poželeo - poput Marinike Tepić, da mora da stane kako bi ona i njen gazda mogli da vršljaju po džepu građana. Jasno je da je Tepićka tu trunku brige izgubila onda kada je potpisala inicijativu da se Srbiji i Srbima stavi žig silovatelja, zločinaca i genocidnog naroda, koji, po njoj, jedino zaslužuje da kleči dok se od Srbije kida komad po komad teritorije - navela je Božićeva na Tviteru.

- Sviknuta da sve gleda kroz privatne interese Multikoma i drugih Đilasovih firmi, izgubila je kompas pa radi i govori baš onako kako je tajkuni naviju i koliko žetona ubace. Zato joj nije sporno da izgovori kako Kosovo i Metohija ne pripadaju Srbiji, kako roditelji iz Ribnikara nemaju tapiju na bol ili da su Srbi genocidan narod. Ako je to Srbija za koju se bori, svako od nas treba da se zapita kuda ćemo otići ukoliko se bolumenta vođena Draganom Đilasom vrati na vlast da dovrši posao komadanja i pljačkanja Srbije. Na izborima 17. decembra biramo Srbiju budućnosti, a ne Srbiju prošlosti kojoj pripadaju Marinika i njoj slični - nikada više Srbija ne sme da stane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori