"POBEDE SU I DANAS VAŽNE, ALI PRIJATELJSTVA SU VAŽNIJA": Predsednik podelio snimak iz detinjstva i poslao snažnu poruku (VIDEO)

Novosti online

23. 11. 2023. u 17:31

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić podelio je na TikToku novi snimak, koji je nastao tokom manifestacije "Radost Evrope", kada je, igrom slučaja, izjavu za televiziju dao upravo on, sa svega 10 godina.

ПОБЕДЕ СУ И ДАНАС ВАЖНЕ, АЛИ ПРИЈАТЕЉСТВА СУ ВАЖНИЈА: Председник поделио снимак из детињства и послaо снажну поруку (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Kad sam bio mali, pobede su bile najvažnije. Pobede su i danas važne, ali prijateljstva su važnija - napisao je predsednik u opisu videa.

@jasamaleksandar Kad sam bio mali, pobede su bile najvažnije. Pobede su i danas važne, ali prijateljstva su važnija. #jasamaleksandar #srbijanesmedastane #srbija 🇷🇸 #follow ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Vučić je svojevremeno govorio o utakmici koja je odigrana u okviru manifestacije "Radost Evrope" sa drugarima iz inostranstva, ali i o dečaku iz Austrije koga je te 1980. godine ugostio u svom domu.

Naime, u okviru manifestacije deca koja su došla u Srbiju boravila su kod beogradskih osnovaca. Današnji predsednik Srbije tada je u dom primio dečaka iz Austrije po imenu Leopold Višer.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (52)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)