ĐILASOV I MARINIKIN POŠTAR UPUTIO PRETNJE SMRĆU: „Pašće krv ako pošta proradi, to je poenta cele priče!“ (VIDEO)

Novosti online

18. 11. 2023. u 12:14

Poštar koji preti smrću ćlan Đilasovog sindikata Sloga, koja je član koalicije Srbija protiv nasilja

ЂИЛАСОВ И МАРИНИКИН ПОШТАР УПУТИО ПРЕТЊЕ СМРЋУ: „Пашће крв ако пошта проради, то је поента целе приче!“ (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Kako se rad filijala svih pošti u Srbiji polako vraća u normalan režim, nervoza političara poštara postaje sve veća. Nakon što je omiljeni gost televizija Junajted medije, poštar Srefan Mitrović sinoć rekao da se novinari prodaju za 50 evra, kako Bog sve gleda i da će svi da žanju onako kako seju, jutros se potpuno legitimno pojavio u jutarnjem programu televizije Nove S sinoć je siutacija dodatno eskalirala. Niko ga nije pitao ni reč o ovim brutalnim uvredama i pretnjama, već je nastavio svoje političke govore.

Situacija je sinoć dodatno eskalirala, jer se sa uvreda i uvijenih pretnji prešlo na otvorena upozorenja da će „pasti krv“! Naime, u Zrenjaninu je poštar Petar Petrović postrojio svoje kolege koje pošteno obavljaju svoj posao, i počeo da preti kako će ako kamioni i bicikli budu počeli da izlaze iz pošte i nose poštu građanima PASTI KRV RADNIKA POŠTE!

Foto: Printskrin

Ono što je bitno napomenuti jeste činjenica da je čovek koji preti prolivanjem krvi, član ili simpatizer Stranke slobode i pravde dragana Đilasa. On je predvodnik sindikata Sloga, takođe učesnika izbora u Đilasovoj koaliciji! Ima pregršt fotografija sa svojim idolima, među kojima su Dragan Đilas i Marinika Tepić, nosilac liste naziva „Srbija protiv nasilja“! Da, čovek koji je član stranke koja je predvodnik liste Srbija protiv nasilja, preti da će pasti krv! Da stvar bude još gora, niko se nije oglasio da zaštiti poštare, Stranka slobode i pravde se nije oglasila da kaže kako to nisu njihove vrednosti i kako to ne sme da se radi.

Simpatizer Stranke slobode i pravde izgovara, doslovno sledeće: „Evo ja vam obećavam, čim mi portir bude rekao da je meni ovde ulaz zabranjen, nijednmo vozilo vam neće izaćio iz pošte! Nijedan poštar na biciklu neće izaći. Može, ali onda ćete morati krv da prospete radnicima pošte! To je poenta cele priče! E!“ rekoa je Petar Petrović prestravljenim radnicima koji su krivi samo zato što su došli na posao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)