POKRET SOCIJALISTA: Bjelogrlić da se u Proglasu potpiše kao član Đilasove liste

Novosti online

13. 11. 2023. u 22:30

POKRET Socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin, poručili su Draganu Bjelogrliću da ih nije zaplašilo njegovo nekulturno ponašanje i njegov prostački rečnik.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Бјелогрлић да се у Прогласу потпише као члан Ђиласове листе

Foto: Printskrin HRT

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Svaki pristojan i čestit Srbin juče je osetio gađenje dok je Bjelogrlić na hrvatskoj televiziji pljuvao svoju državu od koje rado uzima milione za svoje osrednje filmove i serije u kojima glume njegovi netalentovani članovi porodice. 

Mi iz Pokreta socijalista poručujemo balkanskom Zelenskom da nas nije zaplašilo njegovo nekulturno ponašanje i njegov prostački rečnik. 

To što se Bjelogrlić našem osnivaču Aleksandru Vulinu obraća nepristojno nas ne iznenađuje, ali nas Bjelogrlićeva nekultura neće uplašiti i neće sprečiti da ga pitamo koliko je miliona dobio od države za svoje osrednje filmove. 

Pitaćemo, jer se ne plašimo, mada smo prilično sigurni da bi i našeg osnivača i nas pesničio, baš kao što je i Gagu Antonijevića.

I, takođe, pozivamo Bjelogrlića da prestane da se krije iza glumačke profesije i da se u tom Proglasu potpiše kao član Đilasove liste, jer to i jeste", poručili su u Pokretu socijalista.

BONUS VIDEO: LISTA "SRBIJA PROTIV NASILjA" MISLI DA SU SRBI GENOCIDAN NAROD: Sramne izjave opozicije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)