ŠEŠELJ: Srbija treba da bude prva evropska zemlja u BRIKS-u

Tanjug

13. 11. 2023. u 15:25

ZAMENIK predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) i kandidat za narodnog poslanika Aleksandar Šešelj izjavio je danas da Srbija treba da bude prva evropska zemlja u BRIKS-u.

ШЕШЕЉ: Србија треба да буде прва европска земља у БРИКС-у

Foto: Shutterstock/Ilustracija

- Mi srpski radikali ćemo u ovoj kampanji predstaviti građanima Srbije naš ekonomski, politički i socijalni program. Ukazaćemo na to zašto smatramo da Srbija treba da bude prva evropska zemlja koja se pridružuje BRIKS-u, savezništvu Rusije i Kine, najmoćnijim ekonomskim silama na svetu, savezništvu 21. veka - rekao je Šešelj.

Dodao je da će u budućem sazivu Narodne skupštine Republike Srbije, SRS predstavljati glas srpskog naroda u odbrani srpskih nacionalnih interesa i predstavljanju autentične nacionalne politike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024