"SVAKI GRAĐANIN NAM JE JEDNAKO VAŽAN, ALI ŽENE SU STUB SVAKE PORODICE": Vučević i Pantić Pilja u Novom Sadu (VIDEO)

Novosti online

11. 11. 2023. u 12:51

SVAKI građanin nam je jednako važan, ali žene su stub svake porodice, a samim tim i celog društva i naše otadžbine Srbije, naglasili su Miloš Vučević i Biljana Pantić Pilja u razgovoru sa ženama iz Novog Sada.

СВАКИ ГРАЂАНИН НАМ ЈЕ ЈЕДНАКО ВАЖАН, АЛИ ЖЕНЕ СУ СТУБ СВАКЕ ПОРОДИЦЕ: Вучевић и Пантић Пиља у Новом Саду (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Žene su odgovornije, lojalnije, žene su sposobnije. Žene razumeju da država nije igračka i da izbori nisu igra - podvukao je prvi na listi "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane" Miloš Vučević i podsetio da je država kupila mamografe i magnetne rezonance, za gradove širom Srbije, kako bi obezbedila jednake uslove za zdravstvenu zaštitu građana, bez obzira u kom delu zemlje da žive.

Vučević je istakao da su ljudi naša snaga.

- Mi radimo, živimo za naše građane, za sve građane Srbije. Upravo zbog naše dece, zbog naših žena, zbog svih građana Srbije i zbog svih Srba, ma gde živeli, Srbija ne sme da stane - zaključio je Vučević.

Pantić Pilja je rekla da je izbor na građanima, te da oni odlučuju na predstojećim izborima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SNS Srbija (@sns_srbija)

- Građani će odlučiti da li žele politiku budućnosti, politiku koja je izgradila 147 bolnica, domova zdravlja, kliničkih centara i zdravstvenih objekata, ili žele povratak u prošlost -navela je Biljana Pantić Pilja.

Miloš Vučević i Biljana Pantić Pilja istakli su da Srbija ne sme da stane i pozvali na apsolutnu i jedinstvenu podršku listi "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane".

BONUS VIDEO: MILOŠ VUČEVIĆ NA SKUPU U PIROTU: Izbor je jasan - Srbija ne sme da stane

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (86)