"SVAKO SE KREĆE U GRANICAMA SOPSTVENE POKVARENOSTI": Vučić o opoziciji - Ove laži slušam već 11 godina

Novosti online

10. 11. 2023. u 13:42

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je tokom obraćanja medijima iz Pariza prokomentarisao i ponašanje opozicije, te podsetio kako su stvari izgledale u "njihovo vreme".

СВАКО СЕ КРЕЋЕ У ГРАНИЦАМА СОПСТВЕНЕ ПОКВАРЕНОСТИ: Вучић о опозицији - Ове лажи слушам већ 11 година

Foto: Printskrin

- Svako se kreće u granicama sopstvene pokvarenosti, rekao je Tijanić. Oni u čije je vreme nezavisno Kosovo, makar iz ugla Albanaca i Zapada, nastalo, jeste baš u vreme Jakšića, Samardžića, Jovanovića i ostalih... Tada su bile Dveri sa njima u koaliciji, kada je narod na KiM gledao kako da izvuče živu glavu, a oni izvlačili pare iz Kolubare. Za njihovo vreme 85 zemalja je priznalo nezavisnost KiM, a u vreme od kada sam ja predsednik čak 27 zemalja je povuklo priznanje. Nijedna to nije učinila u njihovo vreme. Na pamet mi ne pada da priznam nezavisnost KiM, to sam slušao stotinama puta, ove laži slušam već 11 godina. Ti isti su mi dizali pridike i o sankcijama Rusiji. Pred izbore govorili da ću već 3. aprila da uvedem sankcije, 4. aprila oni su rekli: Vučiću, zlikovče, uvedi sankcije Rusiji. Taj zlikovac Vučić još nije uveo sankcije. Toliko o tome na koga možete da računate, ko govori istinu, a ko laži - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024