PORODICA UBIJENOG SRBINA IZ LEPOSAVIĆA NIJE SAMA: Vozači saniteta prikupili pomoć za suprugu i decu Igora Milenkovića (FOTO)

D. Z. - S. B.

04. 11. 2023. u 20:15

SVESNI smo da Igora više niko ne može da vrati, ali smo želeli da pokažemo da saosećamo sa njegovom suprugom i decom i da smo u svakom trnutku za njih tu ukoliko zatreba.

ПОРОДИЦА УБИЈЕНОГ СРБИНА ИЗ ЛЕПОСАВИЋА НИЈЕ САМА: Возачи санитета прикупили помоћ за супругу и децу Игора Миленковића (ФОТО)

foto privatna arhiha

Dejan Kezović, vozač saniteta iz Ivanjice i jedan od osnivač viber grupe koja broji oko 1.200 vozača sanitetskih vozila iz svih krajeva zemlje, inicijator je akcije u kojoj su ovi humani ljudi prikupili oko 520.000 dinara pomoći za suprugu i decu ubijenog kolege Igora Milenkovića iz Leposavića. Oni su porodici novac uručili povodom četrdesetodnevnog pomena.

- Kada je Igor poginuo, neko od nas je u viber grupi to objavio i počeli su da se nižu izrazi saučešća. Budući da sam osnivač grupe moj predlog je bio da solidarnost sa porodicom nastradalog kolege izrazimo na drugačiji način i predložio da objavimo žiro-račun na koji je svako mogao da uplati novac, koliko ko može - pojašnjava Kezović, administrator  viber grupe vozača u zdravstvu osnovane u znak međusobne solidarnosti.

I dok objašnjava da su se kolege solidarisale sa tragično nastradalim Igorom, ubijenim 24. septembra u Banjskoj, ponavlja da su osim novčane pomoći njegovoj porodici želeli da stave do znanja da će uvek biti uz njih ukoliko im zatreba.

-Jako je bilo potresno na četrdesetodnevnom pomenu našem kolegi. Budući da njemu više ne možemo da pomognemo, njegovoj supruzi sa kojom ima dvoje dece od devet i dvanaest godina svakako možemo da se nađemo uvek kada zatreba - dodaje Dejan.

On ističe da je odštampao najemotivnije izraze saučešća koje su kolege upućivale na viber grupi i predao Igorovoj supruzi Darinki. Novac se, kaže, potroši, a iskreni izrazi saučešća i solidarnosti u teškim trenucima sa Igorovom porodicom, ostaju u pamćenju i uramljeni na papiru.

Podsećamo, Stefan Nedeljković iz Zvečana i Bojan Mijailović i Igor Milenković iz Leposavića su ubijeni u sukobu s tzv. kosovskom policijom u Banjskoj 24. septembra.

 

BONUS VIDEO - Meštani Banjske o Kurtijevom teroru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)