NIKOLIĆEVA: Slugama Đilasa smeta nezavisna Srbija

Novosti onlajn

04. 11. 2023. u 11:35

MILICA Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasila se saopštenjem o Draganu Đilasu, lideru Stranke slobode i pravde, i koaliciji okupljenoj oko njega.

НИКОЛИЋЕВА: Слугама Ђиласа смета независна Србија

Foto: Printskrin/sns_srbija

Njeno sapštenje prenosimo u celosti: 

"Svi oni koji su okupljeni pod dirigentskom palicom Dragana Đilasa, u njegov pokret koji je nastao stravičnom zloupotrebom tragedija, nisu ništa drugo do njegovi uposlenici koji se bore za punjenje njegove kase.

I bez trunke srama, koju doduše nikada nije ni imao, NATO potrčko - Ponoš, to i priznaje, navodeći da ih nikakve "ideološke dimenzije" ne zanimaju.

A kada ova, NATO protuva, govori o "stručnosti" i "ličnom ugledu", ne bi bilo loše da ga podsetimo kako to izgleda kada je on u pitanju.

"Stručno" je sveo našu vojsku na nivo lovačkog udruženja, služeći interesima stranaca, kojima je jedini cilj bio da je uopšte nema. "Stručno" je smenio sve časne oficire koji su se istakli u odbrani našeg naroda 1999. godine, a zatim još stručnije rasformirao 72. specijalnu i 63. padobransku brigadu.

Što se tiče "ugleda" NATO protuve, najbolje svedoči narod koji je ostavio na milost i nemilost neprijatelju kada je pobegao iz rodnog Knina ili naš narod na Kosovu i Metohiji kada ga je pod smernicom Aljbina Kurtija nazvao terorističkim.

Danas, ni ova ni bilo koja druga sluga sa liste Dragana Đilasa, ne radi ništa drugo nego izvršava zadatke stranaca, kojima smeta nezavisna Srbija.

Nezavisna i stabilna kakvom je načinio i kakvom je čuva predsednik Vučić.

I zna narod, zbog čega je neverovatnu podršku, za kratko vreme, pružio listi "Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane". A zaista ne sme, ni da stane, ni da se vrati u mračnu prošlost, što je jedini cilj onih koji danas ovako besramno napadaju", navela je Nikolićeva. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (2)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost