N1 SUDI VUČIĆU KAO AROGANTNI HAŠKI TRIBUNAL: Sraman propagandni film protiv Vučića na N1 kao primer kampanje mržnje

Novosti online

02. 11. 2023. u 21:44

KADA mržnja postane jedini politički adut, tada možemo videti da se na televizijama koje emituju program u Srbiji i o Srbiji, ali porez ovde ne plaćaju, propagandni filmovi, sa naracijom u stilu arogantnih haških tužioca, lako postanu tema.

Н1 СУДИ ВУЧИЋУ КАО АРОГАНТНИ ХАШКИ ТРИБУНАЛ: Сраман пропагандни филм против Вучића на Н1 као пример кампање мржње

D.Milovanović

TV N1, bliske Draganu Đilasu, emitovala je u četvrtak sraman gebelsovski film u kome su najstrašnije napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na prvi dan predizborne kampanje prikazan je ‘dokumentarac’ u kome se Vučić optužuje i za stvari sa kojima nema ama baš nikakve veze - i za sukob Vojislava Šešelja sa "studentima" s početka devedesetih kada sadašnji predsednik nije bio u politici; i za ubistvo Slavka Ćuruvije, a ponovljene su i stare, mnogo puta demantovane laži o tome da se Vučić radovao kada je Đinđić ubijen, da je nosio snajper iznad Sarajeva, da je umešan u kriminal i da štiti ‘mafijaše’.

Optužili su šefa države i za to što pobeđuje na izborima, jer je kao previše vlastoljubiv", a jako su mu zamerili i to što se izborne liste nazivaju po njegovom imenu. Ipak, nisu objasnili kako to on, tako "najgori", na svim izborima pobeđuje "najbolje i najlepše".

Sve to predstavlja se kao ‘profesionalno’ i ‘objektivno’ novinarstvo? Može se zaključiti da je kampanja počela jako prljavo, a TV N1, baš kao i svi drugi njihovi brojni mediji na ovim izborima, u ovoj predizbornoj kampanji zaduženi su ne za informisanje, nego za prljavu, najprljaviju kampanju.

Dakle, u toku je opšti napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji treba da rezultira njegovim ubistvom i ubistvom njegove porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona