DAŠIĆ DEMANTOVAO PORTALE BLISKE OPOZICIJI: Oni koji su Veliki školski čas skoro ugasili sada ga i skraćuju, naravno neistinama

Novosti Onlajn

18. 10. 2023. u 18:37

ZLOUPOTREBA Šumarica i Velikog školskog časa na bilo koji način je nedopustiva.

ДАШИЋ ДЕМАНТОВАО ПОРТАЛЕ БЛИСКЕ ОПОЗИЦИЈИ: Они који су Велики школски час скоро угасили сада га и скраћују, наравно неистинама

Foto: Printskrin Youtube

Kragujevački oktobar je najveća tragedija u istoriji čovečanstva i nije mi jasno ko sebi daje za pravo da širi informaciju o skraćivanju Velikog školskog časa, rekao je u izjavi za Radio televiziju Kragujevac gradonačelnik Nikola Dašić.

- Čitava ta ekipa je svojevremeno maltene ugasila manifestaciju, to svi Kragujevčani znaju. Zadnjih godina smo je podigli na najviši nivo, kao što je to bilo u vreme kada smo mi bili mladi. Opet je preko 10 000 ljudi u Šumaricama, kompletan državni vrh dolazi na Moleban i Veliki školski čas i posvećuje pažnju Kragujevcu i na pravi način odajemo poštu stradalim civilima i đacima.

Foto: Printskrin/Nova.rs

Takve špekulacije i takve glasine su potpuno neispravne, Veliki školski čas tarajaće 45 minuta kao što će i početi u isto vreme.

- Gnusno mi je da neko zarad političkih poena ili bilo čega drugog, želeći da omalovaži nas ili šta god zloupotrebljava jednu tragediju u Šumaricama na isti način kako su zloupotrebljavali tragediju u Ribnikaru i Mladenovcu - istakao je gradonačelnik Dašić.

- Pozivam sugrađane da se 21. oktobra okupimo na Liturgiji u što većem broju, a potom i na Molebanu i Velikom školskom času u 11 sati, da pokažemo celom svetu, kao i svake godine do sada, da Kragujevac u oktobru tuguje - poručio je Nikola Dašić.

BONUS VIDEO: Pogledajte: Veličanstveni kadrovi sa novog autoputa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!