NEVENA ĐURIĆ: Đilas okupio sve svoje poslušnike da ga danas brane

Novosti online

16. 10. 2023. u 17:12

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić kaže da su građani Srbije ukazali poverenje onima kojima je interes naše države i naroda na prvom mestu i ispred svega.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Ђилас окупио све своје послушнике да га данас бране

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Okupio je tajkun Dragan Đilas sve svoje poslušnike, angažovao silne medije koje ima u svojim rukama, da ga danas brane!

Ali, uzalud se trude! Uzalud pokušavaju da odbrane neodbranjivo!

Mnogo ga je izgleda pogodila istina: ne prija mu nikako to što su građani u prilici da čitaju o svim njegovim nedelima na jednom mestu. Međutim, potrebni su sati pisanja kako bi se sva šteta koju je on sa svojom bolumentom naneo našoj državi nabrojala, a on je pokrenuo kompletnu tajkunsku mašineriju samo zarad jednog teksta!

Kristalno je jasno da ga je istina - baš mnogo zabolela!

U prvom redu je naravno njegova najvernija udarna pesnica - Marinika Tepić! Iako je iza sebe ostavila mnoštvo partija i funkcija, ipak mora da opravda poverenje tajkuna, a i da zaradi platu. Nema kod takvih lopuža ništa gratis i "na lepe oči".

Ima li šta komičnije od toga da o kriminalu i korupciji govori miljenica tajkuna koja je kao pokrajinska sekretarka ostala upamćena samo po zloupotrebama, finansijskim malverzacijama i rasipanju novca građana Srbije.

Mora da se u tajkunskim krugovima to što je zahtevala od narko dilera da se novinar, koji je po njenom mišljenju nepodoban, iseli - nekakav herojski čin!

Mora da svaki put kada bestidno udari po sopstvenoj državi i narodu od gazde dobije pohvalu i povišicu: kada nas optuži da smo genocidan narod; kada širi laži o tome kako srpske paravojne formacije rade ne zna ni ona sama šta na prostoru naše južne srpske pokrajine, a kao dokaz pokaže fotografije iz video igrice; kada masno laže da se u Moroviću uzgaja marihuana, a u trenutku kada je nastupila pandemija koronavirusa, kada su životi i zdravlje ljudi bili ugroženi, optuživala je sopstvenu državu da je uvela zabranu kretanja kako bi autobusima naseljavala migrante.

Koliko to para uzimaš Marinika da ovako bezočno lažeš i napadaš sopstvenu državu?

Kolika je ta mržnja koju gajiš prema srpskom narodu kada si bila spremna da potpišeš rezoluciju i staviš svom narodu na čelo žig - genocidan?

Za osobu koja ima bar malo časti i poštenja - o ovakvim stvarima nema ni govora!

Za takve kao što si ti, tajkun i vaša svita ličnih profitera - čiji je obraz đon, pljunuti na sopstvenu državu i narod je svakodnevnica!

A što se para i bogatstva tiče - vreme kada ste državnu, gradske i opštinske kase čerupali je prošlo, davno. Ima više od decenije. Ali je jasno da ne prezate ni od čega, i da ćete se i dalje služiti najprljavijim i najpodmuklijim sredstvima kako biste utolili svoju glad za povratkom na vlast i kako biste mogli da nastavite tamo gde vas je Aleksandar Vučić zaustavio.

Takve štetočine, koji su uvek u grupi onih koji su protiv Srbije i Srba, naši građani su davno pozdravili i dali poverenje onima kojima je interes naše države i naroda na prvom mestu i ispred svega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!