VUČIĆ: Ne verujem u istraživanja, već u rad i rezultate

Tanjug

14. 10. 2023. u 14:41

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, na otvaranja novog auto-puta u punom profilu od Rume do Šapca u dužini od 24,6 kilometara, da ne veruje u istraživanja javnog mnjenja po pitanju predstojećih izbora već u rad, kao i u to da će se građani opredeljivati na osnovu rezultata.

ВУЧИЋ: Не верујем у истраживања, већ у рад и резултате

Foto: Novosti

Vučić je odgovarajući na pitanja novinara kako komentariše tvrdnje opozicije da SNS čak ni sa SPS ne dobija izbore u Srbiji i da tek u Beogradu nema nikakve šanse, rekao da može odmah da im čestita unapred pobedu na izborima, ali da ostaje još samo da se prebroje glasovi.

- Za ljude je da izgubite izbore i da se ne žalite, već da čestitate protivniku koji je pobedio i ja im čestitam unapred, iako ostaje jedna sitnica da se prebroje glasovi. Ti ljudi veruju u magijsku moć sopstvenih laži, to je kao ovo, dobri su im oni koji su obećali da će da izgrade nešto, a nisu ni metar izgradili, a ne valjaju oni koji su to izgradili i rekli da će sve to što oni nisu izgradili da urade - rekao je Vučić.

Kaže da on ne veruje u tu logiku da ovi drugi mogu da dobiju poverenje građana.

- I onda izmisle istraživanja i kažu morate da nam verujete, ok verujemo, ali najviše verujemo onome što se dogodi na dan izbora. Ne verujem u magijsku moć izbora, već u suštinsku moć rada i truda, a ne marketinga i istraživanja, već šta ste napravili. Pa oni su ovde napravili nula metara auto-puteva - istakao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (145)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)