SAOPŠTENJE SRPSKE LISTE: Kurti izneo brutalne neistine da su Vučićeva deca kriva za događaje u Banjskoj

Novosti online

08. 10. 2023. u 21:26

PREDSTAVNICI Srpske liste izdali su saopštenje gde su osudili premijera lažne države Aljbina Kurtija za napad na decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

САОПШТЕЊЕ СРПСКЕ ЛИСТЕ: Курти изнео бруталне неистине да су Вучићева деца крива за догађаје у Бањској

foto srpska lista i d.z.

 - Neverovatno je koliko je Aljbin Kurti, pored svog antisrpskog karaktera, opsednut porodicom predsednika Aleksandra Vučića, pa ne propušta da prođe ni mesec dana a da ne izmisli neku laž i optuži ili uputi uvredu čak i deci porodice Vučić. 

 U nameri da poveže tragične događaje u Banjskoj sa srpskom državom, sada je otišao korak dalje, i sa svojim potrčkom Svečlom izmislio priču da je u te događaje umešan čak i predsednikov sin, Danilo Vučić!? 

 Ne može Kurti da razume i prihvati, a ni kvazi opozicija u Beogradu, da deca predsednika Srbije vole svoju otadžbinu i svoje Kosovo i Metohiju, i da neće prestati mirnim sredstvima to da brane i čuvaju, jer im poreklo i vaspitanje  ne dozvoljavaju da budu drugačiji od svog oca i većinskog svog naroda. 

 Ove brutalne neistine još jednom potvrđuju koliko laži plasiraju predstavnici antisrpskog Kurtijevog režima, pokušavajući da time opravdaju svoje diktatorske i fašističke poteze kojima se već dve godine kinji i proteruje srpski narod sa Kosova i Metohije - navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)