(UZNEMIRUJUĆE) PETKOVIĆ POKAZAO SLIKU UBIJENOG MIJAILOVIĆA SA KiM: Pitanje obdukcije ključno - Ranjen je, a onda je izvršena egzekucija (FOTO)

Novosti Onlajn

02. 10. 2023. u 10:13

PETAR Petković u obraćanju medijima rekao je da je dobio dozvolu porodice ubijenog Bojana Mijailovića, kog su ubili tzv. kosovski policajci, da pokaže njegovu fotografiju na kojoj se vidi kako je Mijailović stradao.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) ПЕТКОВИЋ ПОКАЗАО СЛИКУ УБИЈЕНОГ МИЈАИЛОВИЋА СА КиМ: Питање обдукције кључно - Рањен је, а онда је извршена егзекуција (ФОТО)

Foto: Printskrin

- Pitanje obdukcije je ključno, posebno kako je ubijen Bojan Mijailović. Ono što su nam rekli naši patlozi na osnovu ove fotografije, tvrde da je ulazna rana u predelu levog kapka, a izlazna gde je rupa sa desne strane glave, što jasno govori da je on ubijen dok je ležao na leđima. Desna noga je u nepravilnom položaju, što govori da je on prvo ranjen, pao je i onda je izvršena egzekucija - rekao je Petković.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)