ŠIPTARSKE UBICE, LOBISTI, NATO OPOZICIJA I LAŽNE PATRIOTE: Svi na istom zadatku - krivicu za Banjsku svaliti na Vučića (VIDEO)

Novosti online

30. 09. 2023. u 19:15

NAKON tragičnih dešavanja kod manastira Banjska, u kojoj su u okršaju sa takozvanom kosovskom policijom ubijena tri Srbina, Igor Milenković, Bojan Mijailović i Stefan Nedeljković, šiptarske ubice, lobisti, NATO opozicija i lažne patriote ujedinile su ka jednom cilju - krivicu za Banjsku svaliti na Vučića, ukloniti ga sa vlasti i promeniti politiku Srbije prema Kosovu i Metohiji.

ШИПТАРСКЕ УБИЦЕ, ЛОБИСТИ, НАТО ОПОЗИЦИЈА И ЛАЖНЕ ПАТРИОТЕ: Сви на истом задатку - кривицу за Бањску свалити на Вучића (ВИДЕО)

Foto: AP

U prvom redu tu je lider samoprozvanog Kosova, Aljbin Kurti, koji je izjavio kako predsednik Vučić stoji iza svega, dok je donedavni potpredsednik Srpkse liste, Milan Rdoičić samo egezkutor svega.

Tu su svakako i Majkl Rut, koji je nakon nemilih događaja isprozivao na društvenim mrežama predsednika Vučića, kao da je on jedini odgovoran za sve što se desilo.

Kada je reč o prozapadnoj opoziciji, Stamenkovski je izjavio kako je predsednik Vučić "generiše sukobe i nasilje ne samo u Srbiji već i u regionu". Zdravko Ponoš se složio sa pisanjem Danasa o tome kako tog kobnog dana Vučić nije imao situaciju pod kontrolom, te upitao ko će na duši nositi poginulog policajca tzv. kosova, uprkos tome što su i Srbi poginuli tog dana - ironično zar ne? Jovanović, iz Novog DSS-a je istakao kako je ukob na tzv. Kosovu "potvrdio pogubnost kosovkse politike koja se vodi". Boško Jovanović je poručio kako je "potrebna nova politika prema Kosovu i metohiji, jer je dosadašnja doživela krah".

Iz svega navedenog se vidi kako je najlakše upreti prstom i pronaći krivca za sve u predsedniku Srbije, jer to tako obično biva, bez obzira na njegovo neprekidno zalagnje i trud da sačuva naš narod na Kosovu i Metohiji, koji je već dugo vremena izložen teroru Aljbina Kurtija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (65)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)