PETI DAN OD UBISTVA TROJICE SRBA "Novosti" u Banjskoj: U selu muk, meštani i dalje zaključani, specijalci proveravaju teren (FOTO/VIDEO)

D.Z.

28. 09. 2023. u 12:13

"NOVOSTI" se već peti dan nalaze u Banjskoj, gde je došlo do vatrenog obračuna u kom su stradala trojica Srba i jedan albanski policajac.

ПЕТИ ДАН ОД УБИСТВА ТРОЈИЦЕ СРБА Новости у Бањској: У селу мук, мештани и даље закључани, специјалци проверавају терен (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: D.Z.

Kako javljaju naši reporteri, na ulazu u manastir nalazi se blindirano vozilo, policijski automobili, a u toku je i pretraga terena sa psima.

Pripadnici specijalnih snaga sa dugim cevima nalaze se duž celog puta, od ulaska u Banjsku pa sve do manastira.

Pripadnici tzv. kosovskih snaga lupali su na vrata manastira koja su zaključana, a meštani su još uvek uznemireni i zaključani u svojim kućama.

Kako nezvanično saznajemo, obdukcija ubijenih Srba u Prištini je završena.

Treći dan žalosti

U srpskim sredinama na KiM danas je treći dan žalosti. Prelazi Brnjak i Jarinje i dalje su zatvoreni iz pravca centralne Srbije ka Severnoj Mitrovici, dok se saobraćaj u suprotnom smeru odvija bez problema.

Foto: D.Z.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024