VUJIČIĆ: Opozicija samo razmišlja kako srušiti Aleksandra Vučića

Novosti online

26. 09. 2023. u 15:12

DANAS kada su naše misli i naše molitve sa porodicama nastradalih junaka u Banjskoj na KiM, mladim ljudima koji su svoje živote položili braneći svoj kućni prag, srpska opozicija na KZN u Domu Narodne skupštine misli samo na jedno, kako srušiti Aleksandra Vučića, izjavila je narodna poslanica Danijela Vujičić.

ВУЈИЧИЋ: Опозиција само размишља како срушити Александра Вучића

Foto: SNS

- Kažu, čekali su da se predsednik vrati iz Njujorka da odredi datum izbora. Gospodo, važnija je borba za poštovanje međunarodnog prava, borba za suverenitet i teritorijalni integritet naše zemlje u SB UN i odbrana KiM od terora Aljbina Kurtija od vaših 3% na izborima. Nijednom rečju niste izrazili, a ni pokazali izraze saosećanja i saučešća u bolu za naš narod na KiM. To ste vi. Vaše lice izopačeno i zaoblićeno u lični interes, danas definitivno ogoljeno pred srpskom nesrećom i tugom će doći na narodnu naplatu koji neće imati milosti poput vas danas. Izbor će biti lak. Jedan potez olovke će biti dovoljan da vaš "Dogovor" gumicom izbriše - kazala je Vujičićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom